a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Gratis verzending (NL/BE) |

Binnen 48 uur verzonden |

Gratis retourneren (NL)

  /  Retourneren

RETOURNEREN

HERROEPINGSRECHT

Heb je iets bij ons besteld, maar ben je toch niet helemaal tevreden of werkt het product niet? Dan helpen wij je graag verder. Wettelijk gezien heb je een afkoelingsperiode van 14 dagen. Zorg er dus voor dat je binnen deze termijn een retouraanvraag bij ons doet. We hanteren een carry-in regeling, wat inhoudt dat jij de verzending naar ons betaalt. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen die afzonderlijk worden geleverd, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na ontvangst van het laatste artikel.

Je maakt gebruik van je herroepingsrecht wanneer je ons tijdelijk schriftelijk per post of per e-mail op de hoogte stelt van je herroeping. Je kunt dit doen via info@woodflow.eu.
Je kunt voor je herroeping ook gebruik maken van ons herroepingsformulier of het Europese herroepingsformulier, maar je bent hiertoe niet verplicht. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij je zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van je herroeping. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Let wel: het herroepingsformulier moet worden bijgevoegd of er moet logischerwijs een kenmerk (factuurnummer of ordernummer) bij/op de zending aanwezig zijn, zodat we weten van wie het pakketje afkomstig is.

Gevolgen van de herroeping
Wanneer je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd. Voor zulke terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij je artikelen hebben ontvangen of je aan hebt kunnen tonen dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen. Ons retouradres is:
Woodflow
Edisonstraat 8
7903 AN Hoogeveen
Nederland

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen